Post by nonogdinisi on Feb 8, 2022 4:09:52 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк кристали ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
После играња и трошења новца. Игра почиње испочетка и ја губим све и морам да почнем од почетка. Цроокс
Добро, али није лоше
морате да купите бодове за надоградњу по смешно високој цени само да бисте победили
Куле из последње десне колоне су невидљиве
У реду је
Завршио сам 8 нивоа и добио 0 поена за надоградњу...
Лепа игра, али треба још побољшања
Екран за учитавање траје након 1 минута чекања, а затим не реагује. (Нексус 4)
Брзо стари.
Некако досадно. То је као да играте исти сценарио изнова и изнова на другој мапи
Стигао сам до круга 769 за 4 минута
Има потенцијала, али не штеди сваки пут када изађете из апликације морате да почнете игру изнова.
Одлично смеће
Игри је потребна већа борбена база и шири спектар оружја.
Little Commander - WWII TD אסטרטגיה mvw
Једино што ме мучи је то што се непријатељ креће пребрзо.
У реду је, али се понавља и постаје досадно. Покушавао неко време да се деинсталира.
Kleiner Kommandeur – 2. WK TD Strategie pcr
Веома заразна игра... свиђа ми се
Нисам баш причљив јер не знам шта да кажем, али ова игра је веома забавна. Ако волите игре одбране торња, ово је сјајно.😆😆😉😉 Слика са пуно бомбардера. тТо је лажно да имате један авион и сваки пут када га користите морате чекати 5.00 минута док га поново не можете користити.
Заиста забавна игра, али почињете као нова сваки пут када покренете апликацију.
Бугги. Након падања 3 нивоа све је постало пикселизирано. Лоше кодирање.
Ваше искуство нестаје након затварања игре. Чак и ако га купите
Могло би бити забавно идк грешака од самог почетка
Веома лоше👎
губим време играјући лордс мобиле да бих добио упгрде пнтс али ништа се није десило.. нисам добио ништа..
једноставно н узбудљиво, али тешкоћа расте тако брзо да постаје обесхрабрујућа игра
Утакмица почиње добро, онда нема изазова. После 5. ратишта, неке моје јединице постале су невидљиве на терену. Након дугог коришћења дугмета за премотавање унапред, ова игра је изгубила своју забаву.
ОВА ИГРА ЈЕ ТАКО КУЛА АЛИ ДАНАС ПРЕУЗИМАМ ОВУ АЛИ САДА НЕ ЗНАМ КАКО ДА ИГРАМ ОВУ ИГРЦУ АЛИ СУПЕР 💪 кул тачно 👉да само мали командос
Забављао се до нивоа 13 када је одједном игра постала немогућа. Морате поновити нивое да бисте надоградили, што постаје само фрустрирајуће. Настави да покушаваш
Одлична игра која заиста осигурава да ћемо уживати, опуштати се и уживати, али нема довољно графике, али наставите тако програмери
лепо је, али не могу да играм на следећем нивоу јер му треба 20 звездица,
Након неког времена постаје досадно када спустиш сво оружје и све што можеш да урадиш је да седиш и гледаш
Kleiner Kommandeur – 2. WK TD Strategie pcr
Играо сам ово пре 3 године и то ми доноси гомилу успомена идк зашто, али још увек је на Гоогле Плаи Сторе-у. стварно ми се допала ова игра
Раније је радио одлично, али данас баца много реклама..штета..такође добијање бесплатних поена за надоградњу уопште не функционише..
Желим да будем у стању да победим ниво у сто рунди, али не могу
Виси између представа. Не реагује ни после дужег времена. Такође не реагује након што притиснем дугме за снимак екрана.
У почетку је било забавно, али након што сам искористио све своје поене, нисам могао да их вратим и добио сам резултат од 10 000 за само 1 поен који је бс деинсталирање
Little Commander - WWII TD אסטרטגיה mvw
Ради савршено Заиста волим ову игру.
Little Commander - WWII TD Strategie rbjc
Тешко је зарадити поене да. Али има своју сврху, да побољша обуку стратегије у вашим областима
Royal Match Παιχνίδια παζλ ejr
Провео сам сате покушавајући да добијем поене за надоградњу играјући ову игру, али нисам добио ништа...
Међутим, присилна повратна информација је срање
Пробао сам то 2 пута. ради савршено док 92% не престане