Post by nonogdinisi on Feb 8, 2022 3:54:25 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad kõiki ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
yiH vhdvih hhh ei uh
Lõbus mäng, millele võid midagi öelda ja see ütleb selle tagasi, ma olen mõelnud selle kustutamisele, kuid miski ütleb mulle, et pole väga lõbus mäng, loodan, et see meeldib kõigile nii nagu mulle
Ma armastan oma Rääkivat Pierre'i papagoi, ma tahan ta praegu kell 3 kurjaks teha, sest see on kuraditund keset hommikut või keset ööd.
see on väga tore mäng. Mulle meeldib
PIERRIE ON NII ARMAS
E E E E E E!!!!!!!!!!!! GG kui suur probleem see on, nii et see on nii lahe ja tal on mul suured probleemid. Ma vihkan halbu sõnu nii väga, et ma mängin Robloxi ja mul pole ROBLOXi, aga teil on Robloxi mängimise järel õudusmäng, aga mitte praegu, mu telefonil pole seda siin, aga see on okei, Roblox pole lubatud
Tänu sulle
Ma igatsen vana versiooni, kass tuleb alati välja, kui tal on kõik korras, ta räägib hirmutavaid asju, mida ma pole kunagi öelnud, nagu veidrik sina ja ma lihtsalt kardan praegu ja ma isegi ei mängi seda, ma soovin, et nad mul oli vana mäng, ma mõtlen vana versiooni, nii et kes seda näeb, annab teile lihtsalt teada, et see pole mäng, mida sa armastad ja nüüd
Ma ei tea, kuidas TOM mängu sattus. Ja see näitab, et mu väikesed õed teevad inimestele haiget!!!!
Minu laps armastab seda
Mulle meeldib see nii väga See on nii armas ja ulakas
Lahe lahe
Hea
Talking Pierre the Parrot Забава zfu
Mäng on väga hea. Papagoi räägib kõiki keeli korda...
Ma armastan seda, kui Tom hüppab ja raputab sõrme ei, ma armastan seda rakendust, ma mängisin seda ka 3-aastaselt ja 4-aastaselt, võib-olla isegi 5 toob meelde mälestusi🤗
Laadisin pakkumisest rakenduse alla, et avada kõik funktsioonid, registreerusin ja käivitasin rakenduse. Tegin kõik, mis kirjas, kuid see ei avanud funktsioone.
Suurepärane mäng, kuid palju reklaame, kuid lülitage internet välja, kui soovite
Graafika on tõesti halb
Talking Pierre the Parrot سرگرمی ginj
Papagoi ei räägi
Liiga palju reklaame.. Ei soovita..
Talking Pierre the Parrot Забава zfu
Aitäh, aga outfit 7 kuhu läksid rääkiv tom ja Angela
väga naljakas mäng plzzzzzz installi see kuna paarrot oli väga naljakas😂😂
Mäng on naljakas, kus ta mängib kitarri ja see kõlab lahedalt. Aga jah, see muutub mõne aja pärast natuke igavaks, kuid see on siiski väga naljakas ja laseb ajal kiiremini minna. Aga ma arvan, et see on tõesti naljakas!
Väga hea mäng Väga kena Väga kena talendipapagoi
No see on halb, kraani lahti keeramise ja papagoi tomatiga löömise eest tuleb maksta, muidu ei saa sa teda lüüa. Palju pole teha, nii et palun ärge alla laadige:S
Tükk rämpsrakendust! Lisati viie sekundi jooksul pärast selle kasutamist. Desinstallitud.
Reklaamideta funktsioon on kasutu.
Jah app pill epic poop ja siis hea app. Ma mõtlen jubedal kujul.
Pls üks rakendus on kustutatud Pls 😭😭😢😢😂😂
see on nõme, seal on 5 asja ja sa pead ühe eest maksma, see on nõme ja see on rebimine, ei saa sellest aru
No see on hea. KUID SA PEATE ALLALAADIMA NELI RAKENDUST. MA ARVAN, et SEE ON LÕBUS, KUID MA EI MÄNGI SEDA, SEST MUL ON SELLES MÄNGUS VÄGA IGAV, KUID SEE ON HEA.
Knife Hit ஆர்கேட் fyiv
yjh figu lg
Talking Pierre the Parrot تفریح hssf
See on nii jube ja nõme😈😈😈😈😈
***KUULAGE INIMESED*** Seda võib kiruda, aga niipea kui mängu sisenete, on teie mikrofon sisse lülitatud ja teadmata, seda võib seostada jälitajate ja kuulujutudega, mis juhtusid hetkel, kui kavatsesin seda Apple'i kustutada. mängida ja see oli rokkmuusika, kuid ma kustutasin selle ja see peatus, ma ei tea, mis juhtus, aga ma olen kindel, et see mäng pole hea, ma eelistan mängida nende uuemaid mänge, millel puudub juurdepääs mikrofonile
Ahhhhhhh miks sellel mängul reklaame on, mulle meeldib see, aga natuke sellepärast, et sellel on reklaame ja pirre viskamise asju
See mäng on päris kuldne, aga ma vihkan selliseid mänge ja nad kuulavad sind, mida mul on karja ja ma armastan lindu, aga ma ei soovitaks seda.
Tooge nostalgia tagasi, sest ta on naljakas papagoi!
baalveer naaseb 56. osa
See mäng on jama, ärge seda alla laadige. Võib arvata, et see sarnaneb Tomi, Angela ja muu rääkimisega, kuid see pole tegelikult nii hea. Kokku saate teha ainult umbes 6 asja ja seitsmenda eest peate maksma. Pildikvaliteet on kaktus ja drongod, kes selle tegid, no ma ei tea, mis neil peas käis. Jällegi, ärge alla laadige, see on aja raiskamine.
Talking Pierre the Parrot سرگرمی ginj
Hea rakendus
Hämmastav mäng kunagi!!!!! Ma ei tea, miks see mäng inimestele ei meeldi!!! Soovitas inimestel selle mängu alla laadida ja mängida. See on lõbus!!!!!
See rakendus on prügi, ärge laadige seda alla, kui te pole seda veel mänginud. Peame maksma kraani lahti keeramise eest ja meil pole midagi teha. Lihtsalt tulistage teda tomatiga, silitage teda ja muud, mis ei sobi. See mäng tuleks parandada. Nii pea kui võimalik.
Reklaamide tagasiside
See mäng on nii halb, et ma vihkan seda mängu nii väga!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠
Ma armastan seda mängu, kuid ma ei saa vee peal suitsu mängida, sest see tahab. Professionaalile
Palun tehke Minu Rääkiv Pierre nagu Minu Rääkiv Tom ja Minu Rääkiv Angela. 🥺🥺🥺 Ma armastan Pierre'i ja oleks äge, kui oleks olemas Minu Rääkiv Pierre