Post by nonogdinisi on Feb 8, 2022 3:45:20 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Čudovita igra, vendar obstaja ena težava, da je MB tako visok, vendar je v redu, igra je tako zanimiva in uživajoča in tudi dobra, všeč mi je
Igre z roboti, a super igre👍
Zelo slaba igra 😨😨😨😨😱😱
Lepa igra
Ubogi
Dobra igra in lepa igra tako sladka igra zelo zelo lepo 🙂🙂🙂🙂🙂
Mislil sem, da je drugače, a po prvem krogu je naslednja enaka kot kuhanje popotniške igre
To raven moramo igrati zelo hitro in v tej igri sem zelo užival. Srečno vsem.😇😇
Omg, nalaganje traja večno, prosim, popravite. Moj telefon je bil v redu, brez zamika. Ko grem na igro, traja nekaj ur, da se naloži. Če imam srečo, počakam 30 minut, prosim, popravite to!!
S to igro lahko povedo, koliko Chef dela, ko stranka pride in koliko bo zaslužil v enem dnevu in to je lepa igra. Všeč mi je ta igra in nisem pomislil, da bi izbrisal to igro, je bila od enega leta v mojem telefonu in nisem vzel več baterije za več energije, hvala
Zabavno jo je igrati in nauči se, da nikoli ne obupaš, vedno obstaja še ena priložnost, preprosto obožujem to igro
Go Escape! Аркады naic
Cooking Marina - cooking games ผจญภัย lec
Cooking Marina-Jeux de cuisine Aventure kjzc
Ko igram to igro, se igra eno stopnjo in se zapre, ko jo ponovno odprem, naredi isto stvar, prosim, delajte na njej! V redu, ko sem prenesel aplikacijo, je bilo v redu in ko sem jo odprl..... Predvaja samo eno stopnjo, nato pa se zapre in ko jo ponovno odprem, še vedno predvaja to stopnjo in se zapre, potem sem jo odstranil in ponovno namestil, vendar naredi isto stvar
Res vam je všeč ta igra, ali ste blizu konca ameriške ravni, ker sem dokončal vse stopnje in čakal.
Odlična aplikacija, dobra grafika, dobre kontrole.
Ta igra je super in igra je kuhanje in ta igra mi je všeč, zato imam 5 zvezdic
Všeč mi je igra... Vesel sem, da ste končno dodali majhen bonus, ker je brez njih igra na nekaterih ravneh težka. Ni mi všeč, da se vaš čas začne takoj, ko se nivo naloži, namesto ko je čas, da začnete kuhati, ker to 3 do 4 odvzete sekunde pomeni vse. Tudi kdaj se bodo odprle ZDA. Vedno znova sem igral iste ravni na ravni 1, ker ne morem igrati nobene druge stopnje
Bila je zabavna igra. Vendar sem bil v svoji 3. restavraciji, ko se je igra zrušila. Ko sem ponovno odprl aplikacijo, so bile vse restavracije zaklenjene, zaradi česar sem začel od 1. stopnje
Ta igra ni zabavna, ko dosežem stopnjo 7 ,, končal sem, vendar nisem mogel nadaljevati .. izgubljam čas s prenosom te igre..😣😣😣😣
Ta igra mi je tako všeč 8 padla, da sem vedno vesel, ko jo igram
Takoj, ko dosežem stopnjo 7, gumb za nadaljevanje ne deluje več. Vsakič, ko zmagam, se gumb za nadaljevanje zatakne, ne razumem
Kdaj bom dobil Novo državo!! Prečkal sem vse nivoje glede na različne restavracije od Breakfasts Cafe do Creamezzi.. Zdaj pa nisem dobil nobene nove restavracije, ki bi temeljila na novi državi........ Cooking Marina je popolnoma zanimiva igra.. Zato želim igrati je na naslednji ravni!!!!
Igra je zelo dobra in ljubka, kar v redu. Toda ocenil jo bom s 3, ker nisem niti uspel odpreti veliko restavracij, preden je prenehala delovati. Pravkar je nehala delovati in še vedno sem na burgerju, preden sem jo odstranil. Prosim, naredite nekaj sprememb glede tega. Hvala
No, vedno dobivam obvestilo, da posodobim svojo igro in kliknem na novo različico, ki me odpelje v trgovino za igranje same igre, vendar mi ne daje možnosti, da jo posodobim
Živim to igro, edina težava je pri igrah s časovnikom. Začne se, preden lahko dejansko začnete igrati in te sekunde so lahko pomembne na koncu igre. Odlična igra, samo želim si, da ne bi zagnali časovnika, dokler se dejansko ne morete igrati.
Čudovita igra
Cooking Marina - cooking games Pakikipagsapalaran xlaa
Ta igra je prevara. Kako osvojiš stopnjo 8, vse sem poskusil
Neverjetna igra, posodobitev ni težko narediti. Obožujem to igro
Zabavna zabava, to je vse, kar lahko rečem, čista zabava
Cooking Marina - cooking games Pakikipagsapalaran xlaa
Všeč mi je bilo...prosim posodobi svojo igro, dokončal sem vse ravni...tq Po nekaj mesecih spet sprašujem posodobitev ayga bi y nii
V tej igri pri kuhanju uživam
To je tako neverjetna igra, tako zelo mi je bila všeč, nove stvari, nove cene, to je neverjetna igra
Obožujem to igro
Ne odlagajte tovora, če niste hitri
Škoda, da ne morem shraniti kot ne na Facebooku
Igral sem lepo brez težav, dokler ne bi moral nadaljevati na drugo raven, gumb "nadaljuj" ne deluje... Mislil sem, da ima telefon težave ali zaslon na dotik, zato sem moral večkrat znova zagnati telefon vendar še vedno ni sprememb... celo poskusil sem igrati z DATA, vendar se nič ne spremeni... Razočaran sem 😥🙄
Ta igra je dobra, rada kuham, vendar ne res, zato ji bom dal tri